Turkish Airlines heeft beperkingen opgelegd aan de passage van de elektronica

Informatie over het gebruik van elektronische apparatuur aan boord van de vliegtuigen op de vluchten van Turkish Airlines uit de Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk - Istanbul en terug.
Turkish Airlines hebben beperkingen op de passage van de elektronica aan boord van het vliegtuig om meer comfortabele omstandigheden voor de passagiers tijdens het creëren opgelegd vluchten .Net als voorheen, zal de passagiers in staat zijn om mobiele telefoons te gebruiken aan boord. Ook heeft deze wijziging niet van toepassing op medische hulpmiddelen. Echter, zijn alle andere elektronische apparaten verboden. Tablets, laptops, e-books, enz. Mogen gebruiken slechts tot het moment van de landing. Ze kunnen worden in de bagage bij de receptie direct voor het planten zetten of niet. Turkish Airlines levert diensten die u toelaat om veilig en zonder afbreuk te doen aan elektronische apparaten te smokkelen in een speciaal laadruimte van het vliegtuig . Pick-up elektronica op de bestemming zal worden in de bagage terug gebied.

Turkish Airlines is een van de beste luchtvaartmaatschappijen in Europa. De beschikbaarheid van Wi-Fi aan boord, evenals een groot aantal films, tv-series, documentaires maken de vlucht leuker voor alle passagiers.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No