Beperkte aanbod van Qatar Airways!

Extra Commissie voor de agentschappen die door Qatar.
Qatar Airways introduceerde nieuwe kans voor extra commissie die bureaus kunnen verkrijgen. De aanvullende opdracht voor de vluchten kan worden verkregen van zowel volwassenen en kinderen eerst met vlucht bestemmingen via Doha.

Het aanbod voor de economy class is werkelijk voor reizen periode tussen september 2016 en maart 2017, maar merkt dat zijn uitgesloten van de volgende maanden: december 2016 en januari 2017.

Het voorstel voor de premium-klasse is beschikbaar voor reizen periode tussen september 2016 en maart 2017 zonder uitzonderingen als voor economy class.

Om deze opdracht te werken, de passagiers vlucht moet worden is ontstaan ​​in de Verenigde Staten en de bestemming voor het moet QR Online zijn.
Het aanbod geldt voor zowel gepubliceerd en Net tarieven voor alleen de VS tarieven oorsprong. Zuigelingen en Groep tarieven zijn uitgesloten. Ticketing periode is geldig tot en met 28 augustus 2016.

De commissie is verschillend voor elke klasse. Want ik klasse commissie zal $ 75, R klasse - $ 50, Q / N / S-klasse - $ 20, T klasse - $ 10, O Class - $ 5.

Daarom maak je klaar om deze deals aan uw klanten en bieden vluchten boeken met extra commissie op AgentSky.net tot en met 28 augustus 2016.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No