Bijgewerkt platform voor het boeken van vliegtickets!

Dear agenten! We zijn blij om u te informeren over de bijgewerkte versie van onze website!

Iedereen geniet van hete zomer en vakantie. Dus besloten we om u te behagen met het nieuwe ontwerp en de kleuren op Agentsky.net.

We hebben geprobeerd om het te maken vliegtickets zoekmachine meer functioneel en gemakkelijker te gebruiken. Nu kunt u proberen nieuwe zoekfilter, die zal helpen om een vondst geschikte vlucht voor u. U kunt het opzetten van de filter, zodat AgentSky.net systeem dat u de meest handige vliegticket optie voor je zal tonen.

Nadat u de vlucht route die u interesseert ook kiest, u klik op "Boek het" en gaat het naar de pagina, waar alle informatie van de passagier moet worden ingevuld. Hier kunt u de nieuwe look van de "Fee gebied" zien, "Time area "en" Prijsinformatie ". We willen u eraan herinneren over het veld "Speciale instructies voor AgentSky Team", waar u speciale commentaar kan toevoegen voor onze reisagenten (bijvoorbeeld: voor rolstoelgebruikers, vegetarische maaltijd, enz. Toe te voegen) Vlucht informatie en vliegticket prijsinformatie kan worden gevonden aan de linkerkant van de bovenkant van de pagina.

Geachte agenten, ons reserveringssysteem nog steeds blijft hetzelfde, maar het ontwerp van de website wordt bijgewerkt.
Vergeet niet, als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen en een van onze medewerkers zal u meteen helpen!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No