AgentSky Inleiding Letter

We zijn opgericht in 1992 en zijn gegroeid consequent sinds die tijd. Wij bieden een volledige waaier van diensten voor de agenten over de hele wereld, hebben een eenvoudig te gebruiken reizen technologie, en zijn snel en betrouwbaar.

We zijn opgericht in 1992 en zijn gegroeid consequent sinds die tijd. Wij bieden een volledige waaier van diensten voor de agenten over de hele wereld, hebben een easy-to-use reizen technologie , en zijn snel en betrouwbaar.

Onze reis AgentSky afdeling omvat vele meertalige agenten, het aanbieden van diensten in het Engels, Bosnisch, Bulgaars, Kroatisch, Hebreeuws, Litouws, Pools, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans en Oekraïens.

We hebben momenteel prikkels met alle grote luchtvaartallianties ( Skyteam, Oneworld en Star-Partners ), in totaal meer dan 100 luchtvaartmaatschappijen, ten dienste van Europa, het Midden-Oosten, Afrika, India, Azië, Oceanië, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Neem dan contact met ons op voor meer details en informatie met betrekking tot specifieke vervoerders en routes, zoals we voortdurend uitbreiden van onze incentive portfolio.

We hebben verschillende call centers aan alle van de wereld tijdzones te dekken, met ons hoofdkantoor in Atlanta, Georgia, in de Verenigde Staten.

Ga naar onze B2B portal, AgentSky.net, tot grote vliegtickets boeken over de hele wereld.

Onze Air inhoud is met succes gebruikt via vele kanalen gediversifieerd: B2B, B2C, XML / API / WS-gebruikers, evenals Agenten & Partners over de hele wereld, en in retail-omgevingen.


Author: Dino Molter

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No