Platforma actualizat pentru rezervarea biletelor de avion!

Stimați agenți! Suntem bucuroși să vă informăm despre versiunea actualizată a site-ului nostru!

Toată lumea se bucură fierbinte de vară și de sărbători. Așa că am decis să vă rog cu noul design si culori pe Agentsky.net.

Am încercat să facem motorul de căutare bilete de avion mai funcționale și mai ușor de utilizat. Acum puteți încerca un nou filtru de căutare, care va ajuta să găsească un zbor potrivit pentru tine. Puteți configura filtrul, astfel încât sistemul AgentSky.net vă va arăta cea mai convenabilă opțiune bilet de avion pentru tine.

După ce alegeți traseul de zbor care vă interesează, faceți clic pe "Carte-l" și merge la pagina, în cazul în care toate informațiile pasagerului trebuie să fie completate. Aici puteți vedea noul aspect al "zonei Fee", "zona de timp "și" detalii preț ". Dorim să vă reamintim despre câmpul "Instrucțiuni speciale pentru AgentSky Echipa", în cazul în care puteți adăuga un comentariu special pentru agenții noștri de voiaj (de exemplu: pentru a adăuga scaun cu rotile, masa vegetariana, etc.), informații de zbor și al unei companii aeriene preț bilet pot fi găsite în partea stângă de sus a paginii.

Stimați agenți, nostru sistem de rezervare încă rămâne aceeași, dar designul site - ului este actualizat.
Vă rugăm să rețineți, dacă aveți întrebări, ne puteți contacta oricând și unul dintre agenții noștri vă vor ajuta imediat!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No