AgentSky Introducere Scrisoare

Am fost înființat în anul 1992 și au fost în creștere în mod constant de atunci. Va punem la dispozitie o gama completa de servicii pentru agenții din întreaga lume, au o tehnologie ușor de utilizat de călătorie, și sunt rapide și fiabile.

Am fost înființat în anul 1992 și au fost în creștere în mod constant de atunci. Va punem la dispozitie o gama completa de servicii pentru agenții din întreaga lume, au o tehnologie ușor de utilizat de călătorie , și sunt rapide și fiabile.

Nostru Departamentul de turism include mulți agenți în mai multe limbi, care oferă servicii în limba engleză, bosniacă, bulgară, croată, ebraică, lituaniană, poloneză, română, rusă, sârbă, spaniolă și ucraineană.

În prezent avem stimulente cu toate alianțele aeriene majore ( SkyTeam, OneWorld, și Star-parteneri ), în valoare totală de peste 100 de transportatori, care deservesc Europa, Orientul Mijlociu, Africa, India, Asia, Oceania, America Latină și America de Nord. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii si informatii, cu privire la operatorii de transport și rute specifice, așa cum ne extindem continuu portofoliul nostru de stimulare.

Avem mai multe centre de apel pentru a acoperi toate zonele de timp din lume, cu sediul nostru din Atlanta, Georgia, SUA.

Vă rugăm să vizitați portalul B2B, AgentSky.net, pentru a rezerva biletele de avion mari din întreaga lume.

Conținutul nostru de aer a fost folosit cu succes prin mai multe canale diversificate: B2B, B2C, utilizatorii XML / API / WS, precum și agenți și parteneri din întreaga lume, și în mediile de vânzare cu amănuntul.


Author: Dino Molter

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No