UIA vluchten: super zomer tarieven!

UIA vluchten: zomervluchten naar Ankara, Baku, Chisinau, Istanbul, Odessa, Tel Aviv, Warschau en Yerevan door AgentSky.

Beste Travel Partners,

AgentSky kondigt graag aan dat juni en juli worden gekenmerkt door Summer Super Sale van vluchten die worden geëxploiteerd door Ukrainian International Airlines . Laat uw klanten de laagst mogelijke tarieven op non-stop vluchten van New York (JFK) naar Kyiv genieten , met dezelfde dagverbinding met tal van steden in Europa, CIS en Midden-Oosten. Zoals Ankara, Baku, Chisinau, Istanbul, Odessa, Tel Aviv,
Warschau en Yerevan.


Oekraïne International Airlines UIA vluchten


Boek een van de bovengenoemde reizen en geef uw klanten de mogelijkheid om het langdurige wachten op de luchthaven te vergeten voor de volgende vlucht.

Deze
  Verkoop is beschikbaar voor drie klassen van dienstverlening: Business Class , Premium Economy en Economy Class, wat betekent dat iedereen de financiële verwachtingen gemakkelijk kan aanpassen.

UIA-vluchten zijn verkrijgbaar in alle GDS's en passende commissies worden aangeboden aan elk agentschap dat geïnteresseerd is in UIA-verkoop.
AgentSky - makkelijk te verkopen, makkelijk te veroorloven!

* Zetels zijn beperkt en zijn mogelijk niet beschikbaar op alle vluchten. Tarieven zijn per passagier, inclusief overheidsbelasting en vergoedingen. Bagagekosten worden toegepast.


Sociaal aandeel

Facebook Google tjilpen

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No