UIA Bilete: Super Summer Fares!

UIA: zboruri ieftine către Ankara, Baku, Chișinău, Istanbul, Odessa, Tel Aviv, Varșovia și Yerevan de către AgentSky.

Dragi parteneri de turism,

AgentSky este fericit să anunțe că lunile iunie și iulie sunt marcate de Vânzarea de vară Super de zboruri operate de Ukrainian International Airlines . Permiteți clienților dvs. să beneficieze de cele mai mici prețuri posibile la zboruri non-stop de la New York (JFK) la Kiev , cu conexiune în aceeași zi cu numeroase orașe din Europa, CSI și țările din Orientul Mijlociu. Cum ar fi Ankara, Baku, Chișinău, Istanbul, Odessa, Tel Aviv,
Varșovia și Yerevan.


Zboruri UIA către Ucraina


Rezervați una dintre călătoriile mai sus menționate și oferiți clienților dvs. posibilitatea de a uita de așteptarea de lungă durată pe aeroport pentru următorul zbor.

Acest
  Vânzarea este disponibilă pentru trei clase de servicii: Business class , Premium Economy și Economy class, ceea ce înseamnă așteptările financiare ale fiecăruia vor fi ușor adaptate.

Zboruri UIA sunt disponibile pentru vânzare în toate GDS și comisioanele corespunzătoare sunt oferite fiecărei agenții interesate de vânzarea UIA.
AgentSky - ușor de vândut, ușor de plătit !

* Locurile sunt limitate și pot să nu fie disponibile pentru toate zborurile. Tarifele sunt per pasager, inclusiv impozite și taxe guvernamentale. Taxele pentru bagaje sunt aplicate.


Distribuția socială

Facebook Google Stare de nervozitate

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No