Turkish Airlines uložily omezení průchodu elektroniky

Informace o používání elektronických přístrojů na palubě letadla na linkách Turkish Airlines ze Spojených států amerických / Velká Británie - Istanbul a zpět.
Turkish Airlines uložily omezení průchodu elektroniky na palubě letadla s cílem vytvořit více komfortní podmínky pro cestující při letech .



Stejně jako dříve, budou cestující moci používat mobilní telefony na palubě. Také tato změna se nevztahuje na zdravotnické prostředky. Nicméně, všechny ostatní elektronické přístroje jsou zakázány. Tablety, notebooky, e-knihy atd smí používat pouze do okamžiku přistání. Mohou být vloženy do zavazadla na recepci nebo přímo před výsadbou. Turkish Airlines poskytuje služby, které umožňuje bezpečně a aniž by byla dotčena propašovat elektronických zařízení ve speciálním nákladním prostoru letadla . Vyzvednout elektroniky na cílovém letišti bude v zavazadlovém prostoru vratné.

Turkish Airlines je jedním z nejlepších leteckých společností v Evropě. Dostupnost wi-fi na palubě, stejně jako velké množství filmů, televizních seriálů, dokumentů, aby letu mnohem příjemnější pro všechny cestující.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No