Τουρκικές Αερογραμμές έχουν επιβάλλει περιορισμούς στη διέλευση των ηλεκτρονικών

Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών μέσα στο αεροσκάφος για τις πτήσεις της Turkish Airlines από τις Ηνωμένες Πολιτείες / Ηνωμένο Βασίλειο - Κωνσταντινούπολη και την πλάτη.
Τουρκική Αερογραμμές έχουν επιβάλλει περιορισμούς στη διέλευση των ηλεκτρονικών του αεροσκάφους, προκειμένου να δημιουργήσουν πιο άνετες συνθήκες για τους επιβάτες κατά τη διάρκεια των πτήσεων .



Όπως και πριν, οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα επί του σκάφους. Επίσης, η αλλαγή αυτή δεν ισχύει για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Ωστόσο, απαγορεύονται όλες οι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Οι ταμπλέτες, φορητοί υπολογιστές, ηλεκτρονικά βιβλία, κλπ επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μόνο μέχρι τη στιγμή της προσγείωσης. Μπορούν να τεθούν σε αποσκευές στη ρεσεψιόν ή απευθείας πριν από τη φύτευση. Turkish Airlines παρέχει υπηρεσίες που σας επιτρέπει να με ασφάλεια και με την επιφύλαξη λαθραία ηλεκτρονικών συσκευών σε ειδικό χώρο αποσκευών του αεροσκάφους . Σήκωσε τα ηλεκτρονικά στον προορισμό θα είναι στην περιοχή της επιστροφής των αποσκευών.

Turkish Airlines είναι μια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες στην Ευρώπη. Διαθεσιμότητα των wi-fi επί του σκάφους, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, ντοκιμαντέρ κάνει η πτήση πιο ευχάριστη για όλους τους επιβάτες.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No