Турецькі авіалінії ввели обмеження на провезення електроніки

Інформація про використання електронних пристроїв на борту літака на рейсах Турецької Авіакомпанії за маршрутом США / Великобританія - Стамбул і назад.
Турецькі авіалінії ввели обмеження на провезення електроніки на борту літака з метою створення більш комфортних умов для пасажирів під час перельотів .



Як і раніше, пасажири зможуть користуватися мобільними телефонами на борту. Також це нововведення не поширюється на медичні пристрої. Однак всі інші електронні пристрої будуть під забороною. Планшетами, ноутбуками, електронними книгами та ін. Дозволено користуватися тільки до моменту посадки. Їх можна здати в багаж при реєстрації або безпосередньо перед посадкою. Турецькі авіалінії надають послугу, яка дозволяє безпечно і без шкоди провезти електронні пристрої в спеціальному вантажному відсіку літака . Забрати електроніку в пункті призначення можна буде в зоні повернення багажу.

Турецькі авіалінії вважається однією з кращих авіакомпаній Європи. Наявність wi-fi на борту, а також великої кількості фільмів, серіалів, документальних фільмів зроблять політ більш приємним для всіх пасажирів.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No