AgentSky Úvod Letter

Jsme byly založeny v roce 1992 a od té doby roste důsledně. Nabízíme celou škálu služeb pro agenty po celém světě, mají snadno použitelné technologie cestování, a jsou rychlé a spolehlivé.

Jsme byly založeny v roce 1992 a od té doby roste důsledně. Nabízíme celou škálu služeb pro agenty po celém světě, mají snadno použitelné technologie cestování , a jsou rychlé a spolehlivé.

Naše AgentSky cestovní oddělení obsahuje mnoho znalostí několika agentů, které nabízejí služby v angličtině, bosenština, bulharština, chorvatština, židovské, litevské, polské, rumunské, ruské, srbské, španělštině a ukrajinštině.

V současné době máme pobídky všech hlavních leteckých aliancí ( SkyTeam Oneworld a Star-Partners ), v celkové výši více než 100 dopravců, které slouží Evropě, na Středním východě, v Africe, Indii, Asii, Oceánii, Latinské Americe a Severní Americe. Prosím, kontaktujte nás pro více informací a informací týkajících se konkrétních nosičů a cest, jak jsme neustále rozšiřuje naše portfolio motivační.

Máme několik call centra pro pokrytí všech světových časových pásem, s naší centrále v Atlantě ve státě Georgia v USA.

Prosím navštivte naše B2B portál, AgentSky.net, aby si skvělé ceny letenek po celém světě.

Naše obsah vzduchu byla úspěšně použita prostřednictvím mnoha různorodých kanálů: B2B, B2C, uživatelé XML / API / WS, stejně jako Agents pobočky po celém světě, a v maloobchodních prostředí.


Author: Dino Molter

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No