Турските авиолинии са наложени ограничения за преминаването на електроника

Информация за използването на електронни устройства на борда на самолета на полетите на Turkish Airlines от САЩ / Великобритания - Истанбул и обратно.
Турските авиолинии са наложени ограничения за преминаването на електрониката на борда на самолета, за да се създадат по-удобни условия за пътниците по време на полети .



Както и преди, пътниците ще могат да използват мобилни телефони на борда. Също така, тази промяна не се прилага за медицинските изделия. Въпреки това, всички други електронни устройства са забранени. Таблети, лаптопи, електронни книги и др имат право да използват само до момента на разтоварване. Те могат да бъдат пуснати в багажа на рецепцията или непосредствено преди засаждане. Turkish Airlines предоставя услуги, които ви позволява да безопасно и без да се засягат за контрабанда на електронни устройства в специален отсек за товар на самолета . Вземете електроника в дестинацията ще бъде в района на багаж замяна.

Turkish Airlines е една от най-добрите авиокомпании в Европа. Наличие на Wi-Fi интернет на борда, както и голям брой филми, телевизионни сериали, документални правят полета по-приятно за всички пътници.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No