Turkish Airlines korlátozták a folyosón az elektronika

Tájékoztatás az elektronikus eszközök használatát a repülőgép fedélzetén a járatot Turkish Airlines az Egyesült Államok / Egyesült Királyság - Isztambul és vissza.
Turkish Airlines már korlátozták a folyosón az elektronika a repülőgép fedélzetén annak érdekében, hogy kényelmesebb körülmények között az utasok alatt járatok .



Mint korábban, az utasok képes lesz a mobiltelefon használata a fedélzeten. Továbbá, ez a változás nem vonatkozik az orvosi eszközök. Azonban minden más elektronikus eszközök használata tilos. A tabletták, laptopok, e-könyvek, stb használhatják csak addig a pillanatig, a kirakodás. Ők lehet helyezni a poggyász a recepción, vagy közvetlenül az ültetés előtt. Turkish Airlines szolgáltatásokat nyújt, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan és sérelme nélkül csempészni elektronikus eszközök egy speciális raktere a repülőgép . Vedd fel az elektronika a célállomás lesz a poggyász cserébe területet.

Turkish Airlines egyik legjobb légitársaságok Európában. A rendelkezésre álló Wi-Fi a fedélzeten, valamint a nagyszámú filmek, TV sorozatok, dokumentumfilmek, hogy a repülés még élvezetesebbé minden utas számára.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No