Korlátozott ajánlat Qatar Airways!

További Bizottság az ügynökségek által nyújtott Katar.
Qatar Airways bevezette az új lehetőség extra jutalékot, hogy az ügynökségek szerezni. A további jutalékot járatok is nyert a felnőtt és gyermek viteldíjak célállomásaira keresztül Doha.

Az ajánlat a turistaosztályon is aktuális utazási időszak között szeptember 2016 március, 2017, de észrevettem, hogy annak kizárja a következő hónap: december, 2016 és január, 2017.

A javaslat a prémium osztályú elérhető az utazási időszak között szeptember 2016 március, 2017, kivétel nélkül, mint a turistaosztályon.

Annak érdekében, hogy ezt a bizottságot, hogy a munka, az utasok repülés kell származott az USA-ban és célpontja azt kell QR Online.
Az ajánlat egyaránt vonatkozik Megjelent és nettó viteldíjak USA eredetű menetdíjak. Csecsemők és csoportos díjak vannak zárva. Jegykiállítási határidő érvényes augusztus 28-án, 2016.

A Bizottság más minden osztályban. Mert osztály jutalék lesz 75 $, R osztály - $ 50, Q / N / S osztály - $ 20, T osztály - $ 10, O osztály - 5 $.

Ezért kap kész nyújtani ezek közül az ügyfelek és a könyv járatok extra jutalék a AgentSky.net amíg augusztus 28-án, 2016.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No